Se pune zaharul si cacao intr-o cratita, se amesteca bine apoi se adauga laptele, se pune cratita pe foc si se amesteca pana incepe sa fiarba si zaharul s-a topit.
Se adauga untul taiat cubulete si se omogenizeaza in compozitie. Din crema sa opresc cateva linguri pentru pus pe deasupra negresei. Cand s-a racit crema se adauga pe rand galbenusurile amestecand bine dupa fiecare. Apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt, aromele, iar la sfarsit albusurile batute spuma tare. Optional se poate adauga si nuca macinata.
Citește mai departe: Negresa cu glazura de ciocolataIngrediente
Punem faina intr-un castron si turnam deasupra laptele si sucul de portocale, amestecand continuu cu un tel sau cu mixerul.
Citește mai departe: Clatite cu suc de portocaleIngredientele necesare:
Masurati ingredientele cu exactitate. Amestecati faina cu praful de copt, bicarbonatul, zaharul si zaharul vanilinat si dati totul prin sita.
Citește mai departe: Clatite americane