Ferma de gaini ouatoare Golden Galina creste gaini din hibridul LOHMANN Brown.

Sunt rase gaini ouatoare raspindite in Europa si in Romania. Ouale proaspete sunt numai bune pentru prajituri cu oua si lapte,mic dejun cu oua,deserturi cu oua.
Este o gaina de rasa care are un ritm de crestere lent, ajungand la varsta adulta cu putin peste 2 Kg, dar ajunge la o productie de peste 300 oua/an.

Tags: ferma
Citește mai departe: Rase de gaini ouatoare LOHMANN BROWN

Ferma de oua de consum se afla in apropiere de Codlea, jud. Brasov, pe drumul intre Codlea si Vulcan.

In prezent, ferma insumeaza un efectiv de 34 000 de gaini ouatoare, cu o productie zilnica de circa 30 000 oua de consum/zi.

Ferma de oua de consum este o constructie noua, realizata in 2010, cu fonduri europene, fiind utilata cu tehnologii moderne, de ultima generatie, conform normelor europene in vigoare.Sistemul de crestere este in baterii imbunatatite, in conformitate cu directivele europene.

Tags: ferma
Citește mai departe: Oua de consum proaspete.Zilnic!

Furajarea si adaparea gainilor ouatoare se face fara interventie umana, toate procesele fiind complet automatizate.

Dozatorul de medicamente este integrat in instalatia de adapare. Dozarea medicamentelor se face automat-vitaminele și alte medicații se introduc direct in apa de baut.

Tags: ferma
Citește mai departe: Furaje gaini ouatoare

Dispunem de o linie de ambalare si livrare oua moderna, autorizata sanitar-veterinar, dotata cu utilaje si echipamente moderne.

Avem in dotare o masina de sortat oua Staalkat- cu sortare pe patru categorii de marimi- si ambalare la cofraj sau caserola, precum si alte echipamente care ne permit valorificarea marfii proprii intr-un comert civilizat.

Tags: ferma
Citește mai departe: Ambalare oua de consum