crema
Content Negresa cu glazura de ciocolata - Deserturi - Ferma de oua Golden Galina     Show / Hide
Negresa cu glazura de ciocolata - Deserturi Se pune zaharul si cacao intr-o cratita, se amesteca bine apoi se adauga laptele, se pune cratita pe foc si se amesteca pana incepe sa fiarba si zaharul s-a topit. 400 g zahar 275 ml lapte 50 g cacao 2 plicuri z
Content Negresa cu glazura de ciocolata - Deserturi - Ferma de oua Golden Galina     Show / Hide
Negresa cu glazura de ciocolata - Deserturi Se pune zaharul si cacao intr-o cratita, se amesteca bine apoi se adauga laptele, se pune cratita pe foc si se amesteca pana incepe sa fiarba si zaharul s-a topit. 400 g zahar 275 ml lapte 50 g cacao 2 plicuri z
Content Negresa cu glazura de ciocolata - Deserturi cu oua- Ferma de oua Golden Galina     Show / Hide
Deserturi cu oua proaspete. Se pune zaharul si cacao intr-o cratita, se amesteca bine apoi se adauga laptele, se pune cratita pe foc si se amesteca pana incepe sa fiarba si zaharul s-a topit.